Servis i održavanje računara i mreža

Održavanje računara i računarskih sistema ne podrazumeva samo servisiranje i otklanjanje problema kada oni nastanu, već i redovne izlaske na teren i preventivno delovanje u cilju sprečavanja većih kvarova.

Koliko znači pouzdanost digitalnih uređaja u vašem poslovanju? Neprocenjivo!

Održavanje računara i računarskih sistema i mreža ne podrazumeva samo servisiranje i otklanjanje problema kada oni nastanu, već i redovne izlaske na teren i preventivno delovanje u cilju sprečavanja većih kvarova na računarskim sklopovima i mrežama.


Više od 17 godina iskustva i tim edukovanih servisera opremljenih svim potrebnim delovima i alatima su garancija da će profesionalno, brzo i pouzdano biti otklonjen svaki kvar ili eventualna pretnja po vaše računare ili računarske sisteme.


Crvenka.Net nudi usluge projektovanja, postavljanja (izvođenje radova) i održavanje svih vrsta računarskih mreža - LAN, WAN, WLAN, intranet, mail serveri, ftp serveri, file serveri i ostala napredna IT rešenja, stoje vam na raspolaganju radi kvalitetnijeg i bržeg rada vaše firme.


Projektovanje:

• utvrđivanje želja korisnika

• utvrđivanje stanja opreme

• pregled plana lokacije

• utvrđivanje trenutnog stanja postojećih instalacija

• utvrđivanje karakteristika objekata


Profesionalno, brzo i pouzdano - Budite sigurni da su vaši računari u svakom trenutku u službi vašeg uspeha!


Crvenka.Net vam garantuje ispravnost vaše mreže sve dok je mi održavamo. Vaš posao nikada neće trpeti zbog neispravnosti mreže!


Partneri: 
HP Partner, Dell Partner, Microsoft Reseller, Lenovo Partner, Asus Partner, NOD32 ESET Partner